zondag 29 december 2013

29 december 2013: Wintertrail Finale

Mooi overzicht over op het jachtgebied
Deze laatste zondag van 2013 was het mooi weer, dus een goede reden om er met het hele gezin op uit te trekken. We gingen naar het zandgat Kwintelooijen. Er lagen nog een aantal caches van de Wintertrail te wachten om gelogd te worden. Dit zou de vierde keer worden dat ik voor de Wintertrail naar het zandgat vertrok. Ook nu was het weer erg druk met wandelaars en ruiters en natuurlijk geocachers. 
Ik moest nog 8 caches van de trail die op 2 na allemaal in dezelfde hoek lagen vlakbij de parkeerplaats. Vanaf de parkeerplaats dus heet bos ingedoken en al snel werd nr. 1 gevonden en gelogd. Ook nu was het weer druk met geocachers en ik kon het rolletje dus gelijk doorgeven. Nu verder naar nr. 2. Deze was even wat verder zoeken, maar uiteindelijk werd ook deze blootgelegd en gelogd, al weer snel gevolgd door hetzelfde team en tijdens het loggen kwam er nog een team bij dat de trail in omgekeerde richting liep. Omdat ik nr. 3 en 4 al had konden we nu stevig doorstappen naar nr. 5 waar een ander team net klaar was met loggen. Ditzelfde team was ons ook net voor bij nr. 6 en bij nr. 7 hadden wij de cache eerder gevonden dan hun. Bij nr. 8 hebben we ze niet meer gezien. Deze waren allemaal goed te doen ondanks het filecachen. Nu konden we doorlopen naar nr. 28 omdat alle tussenliggende al eerder waren gevonden. Van bovenaf bij de trap konden we onder ons op de bekende coordinaten andere teams bezig zien, maar wij liepen de trap af, om de kleiheuvel en langs het ven door naar nr. 28.
Verborgen bruggetje
Deze had ik al eerder gezocht, maar toen niet gevonden. Nu in de herkansing met het hele gezin was hij snel boven water. Nu konden we verder naar de bonus. De vragen hiervan waren thuis opgelost en op het coordinaat zagen we al snel waar deze verstopt moest zijn. Na even zoeken onder de bladeren hadden we de kist in handen en kon onze naam genoteerd worden in het boekje. Na 4 bezoeken aan het zandgat was eindelijk de trail voltooid. Als het lukt komen we nog naar het event op 12 januari om het af te sluiten, maar we hebben ons deze herfst prima vermaakt in dit mooie gebied. De belevenissen van de andere drie tochten kan je hier lezen:
Etappe 1: http://www.bert4169.blogspot.nl/2013/10/20-oktober-2013-wintertrail-etappe-1.html
Etappe 2: http://www.bert4169.blogspot.nl/2013/11/15-november-2013-wintertrail-2.html
Etappe 3: http://www.bert4169.blogspot.nl/2013/12/13-december-2013-stad-in-de-stad-en.html

Wij wensen de CO en alle lezers hetzelfde toeWaardering Wintertrail (GC4Q6K7):
Moeilijkheidsgraad cache: 7
Moeilijkheidsgraad route: 7
Cachelocatie: 8
Originaliteit: 8Geen opmerkingen:

Een reactie posten