dinsdag 25 maart 2014

25 maart 2014: Quizclub Super en bonus

Quizclub SuperDe eerste vier Quizclubs van Blauwkous hebben aardig wat zweetdruppels gekost. Toen hij op Facebook aankondigde dat er een Super Quizclub aankwam werd het spannend wat hij voorbereid had. De voorpret van het wachten op het online komen was net zo leuk als het oplossen van de vragen. De spanning werd aardig opgebouwd. 
De cache is gevonden
Toen hij uiteindelijk online kwam kon ik aan het puzzelen. Samen met twee andere teams Jayleighs en KaRo werden de handen ineen geslagen en hoe langer hoe meer goede antwoorden werden gevonden. Ook bleek er een klein foutje in de cachebeschrijving te zijn geslopen waardoor we de berekeningen moesten aanpassen. Langzaam maar zeker kwam de oplossing dichterbij en uiteindelijk leidde dat vanavond tot een groene checker na twee dagen puzzelen. In het donker naar het eindcoordinaat gereden en daar na even zoeken de mooi uitgevoerd cache gevonden. Deze kon ik als derde loggen. Ook had ik nu de coordinaten van de bonuscache, deze was ook na even zoeken gevonden. Blauwkous Paul bedankt voor de pittige quizvragen. Ze hebben weer een paar uurtjes puzzelplezier opgeleverd voor ons. En ook natuurlijk Ronald, Daphne en Roelof bedankt voor de samenwerking om deze mysterie op te lossen.

Waardering Quizclub Super (GC4ZWDN):
Moeilijkheidsgraad cache: 7
Moeilijkheidsgraad puzzel: 9
Cachelocatie: 7
Originaliteit: 8

Waardering Quizclub Bonus:
Moeilijkheidsgraad cache: 7
Cachelocatie: 6
Originaliteit: 8

2 opmerkingen:

  1. Dank voor de waardering. Omdat het donker was, zullen de echte kippen die daar vrij rondlopen wel op stok geweest zijn.
    Paul.

    BeantwoordenVerwijderen